tessbode.nl
www.tessbode.nl
LinkedIn info@tessbode.nl


Workshops en Trainingen

Mijn belangrijkste doelstelling bij workshops en trainingen is wederom dat mensen zich ontwikkelen, als individu, binnen een team of organisatie. Het verbeteren van het persoonlijk functioneren is hierbij de leidraad.

Voorbeelden van eerder gegeven workshops en trainingen: incompany of op inschrijving.

 • Het geven van feedback ter bevordering van de onderlinge communicatie

  feedback geven en krijgen is lastig; het wordt snel ervaren als kritiek; een paar handvatten; een paar keer oefenen en het effect is opzienbarend.

 • Het functioneren van een team

  Allemaal verschillende types, verschillende stijlen, verschillende manieren van communiceren; voer voor discussie en ongenoegen of ruimte voor verschillen en de toegevoegde waarde van een ieder? Met behulp van de M.B.T.I maak je de verschillen heel inzichtelijk en hanteerbaar.

 • Leidinggeven en delegeren, een vak apart!

  Dé valkuil voor onervaren leidinggevenden, te veel naar zich toetrekken; controle willen hebben en het dan maar zelf gaan doen; slapenloze nachten, lange werkdagen, onwillige medewerkers; hoe dwing je jezelf los te laten, zonder controleverlies?

 • Werken aan je carričreontwikkeling: het persoonlijk ontwikkelplan

  De sleutel ligt uiteindelijk toch bij jezelf: net die promotie gemist? maar niet in actie komen? eeuwig twijfelen? geef zelf invulling aan jouw carričre; door het maken van een POP, moet je concreet worden en stappen gaan zetten. [lees meer .. ]

De workshops of trainingen geef ik in korte sessies van een dagdeel, zodat het tijdsbeslag minimaal is en de concentratie groot. Beetje theorie, veel praktische toepassingen, veel uitwisseling en humor.

Interesse? Voor meer informatie neem contact op.