tessbode.nl
www.tessbode.nl
LinkedIn info@tessbode.nl


Tess Bode

Als career consultant, begeleid ik sinds 2005 professionals en hun organisatie. Veelal hoogopgeleid en gedreven. Mijn belangstelling voor deze groep komt voort uit mijn eigen achtergrond als jurist binnen de advocatuur en het bedrijfsleven gedurende 15 jaar.

Daar zag ik dat bijna iedereen wel een keer meemaakt dat zijn of haar carrière niet loopt zoals beoogd of gewenst, om welke reden dan ook. Reorganisaties, privéperikelen, lastige bazen, slecht functionerende teams, persoonlijk falen, het kan allemaal een rol spelen.

Mijn ervaring is dat de belangrijkste tevens lastigste stap die meestal gemaakt moet worden, ligt op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling. Om daar een stap te kunnen maken moet hier bewust aandacht aan worden besteed: zonder inzicht, geen vooruitgang! Het aanbod van mijn diensten is dan ook vooral gericht op groei, persoonlijke ontwikkeling op een pragmatische, direct toepasbare manier.

Naast mijn trainers -en loopbaanopleidingen, put ik veel kennis en ervaring uit mijn lange en diverse loopbaan als commercieel medewerker, advocaat, bedrijfsjurist, hoofd juridische zaken, executive search consultant en inmiddels al weer sinds 2005 het ondernemerschap.

Mijn hart ligt bij het oplossingsgerichte werken, een richting in de psychologie die kijkt naar mogelijkheden, kansen en wat er wél kan in plaats van zich te richten op problemen en onmogelijkheden.

Ik werk in opdracht van organisaties, maar ook voor particulieren, op individueel niveau en in teamverband.

Voor een uitgebreid profiel zie:    profiel van Tess Bode