tessbode.nl
www.tessbode.nl
LinkedIn info@tessbode.nl


Coaching

Het doel dat ik voor ogen heb met coaching is het verbeteren van het persoonlijk functioneren. Dat ligt voor iedereen anders. Om te achterhalen waar de crux zit, wordt hier in het kennismakingsgesprek uitgebreid aandacht besteed. De methodiek is oplossingsgericht d.w.z: focus op wat wél kan, wat wél goed gaat en waar mogelijkheden en kansen liggen.

 • Coaching op competenties:

  Delegeren, knopen doorhakken, onderhandelen, "nee" zeggen, stressmanagement. Sommige vaardigheden heb je nu eenmaal beter onder de knie dan andere vaardigheden; geen enkel punt totdat het belemmerend voor jou gaat werken.

 • Teamcoaching

  Waarom lopen vergaderingen zo stroef? Komt iedereen voldoende tot zijn recht? Hoe doorbreken we die negatieve spiraal? Goede communicatie binnen teams is heel erg belangrijk voor het doelmatig functioneren en plezier hebben in het werk. Een middag kan al voldoende zijn om patronen te doorbreken.

 • Personal coaching

  Herken je vragen als: hoe positioneer ik mij in die nieuwe baan of nieuwe positie? Wat wil ik nou echt? Hoe vind ik een goede balans in werk en privé? Een lastige baas, moeilijke medewerkers, wat moet ik ermee? Dan is personal coaching een goed middel om verder te komen. Door jou een spiegel voor te houden en vragen te stellen, ga je een stap maken.

 • Counselling/coaching

  Allerlei privéperikelen in het bestaan kunnen jouw (arbeidzame) leven tijdelijk op zijn kop kunnen zetten. Ik begeleid individuen in een kritische fase in hun leven d.m.v. kortdurende coachingstrajecten.

Interesse? Voor meer informatie neem contact op.